Архів новин за 11 Лютого 2019

17:02
Інтернет-шахраї можуть написати будь-кому і тоді, коли цього не чекаєш, наприклад, у вихідний, який ви вирішили провести з сім’єю. Прохання бувають різними – перекинути гроші на карту, проголосувати за посиланням. Скоріш за все, це буде термінова справа.
16:02
У Корецькій районній філії Рівненського обласного центру зайнятості розпочалося профнавчання безробітних за напрямом «Трудове законодавство та охорона праці на підприємстві, в установі, організації».
14:02
Адміністрація Корецької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №3 запрошує на роботу до кінця навчального року вчителя німецької мови.
13:02
У Мінсоцполітики назвали тих, кому не можна скористатися державною програмою
13:02
Працівники Корецького районного відділу державної реєстрації актів цивільного стану продовжують вручати свідоцтва про народження дитини безпосередньо в пологовому відділенні.
08:02
Вчені переконалися, що харчові звички впливають на психічне здоров’я: фастфуд збільшує ризик розвитку депресії, а правильне харчування може полегшити симптоми захворювання
08:02
11 лютого в міжнародному календарі позначений як Всесвітній день хворого. Цей захід задумано, скоріше, як якийсь соціальний крок, спрямований на підтримку людей, що потрапили в сумну категорію хворих.
06:02
Хмарна погода протримається у Корці увесь день. Вранішній дрібний дощ повинен закінчитися до обіду, а ввечері очікується дощ зі снігом.
24/04/2024 Середа
24.04.2024