Архів новин за 22 Жовтня 2020

20:10
Зовсім скоро, уже 25 жовтня, в Україні відбудуться місцеві вибори, на яких обиратимуть депутатів сільських, селищних і міських рад та сільських, селищних і міських голів.
19:10
Під час несення служби патрульні дуже часто чують питання від громадян: «На якій підставі здійснюється перевірка документів?», «Чи повинні ми передавати їх до рук поліцейського?», «Чи взагалі зобов’язані пред’являти документи?» тощо.
18:10
Навчально-методичний центр естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів у Рівненській області проводить заочний огляд-конкурс драматичних та лялькових колективів «Талановита Україна» серед учнів закладів загальної середньої, позашкільної та професійної (професійно-технічної) освіти.
16:10
Для участі у виборах на території України громадянин України повинен мати при собі паспорт громадянина України (книжечка або ID-картка), а за межами України – закордонний паспорт або дипломатичний чи службовий паспорт для виїзду за кордон.
15:10
Правильно одягнутися в похід набагато важливіше, ніж в умовах цивілізації. Змокнувши в місті, ви сядете в автобус до будинку, забіжите в кафе або найближчий торговий центр, де швидко зігрієтеся і підсохнете. А в дикій природі залишитеся сам на сам з холодом, дощем і льодовим вітром.
13:10
Для забезпечення належного рівня пожежної безпеки фахівці Служби порятунку Рівненщини перевіряють виборчі дільниці області.
11:10
До редакції Район.Ковель звернулися з проханням про допомогу.
10:10
За минулу добу на Рівненщині зареєстровано 263 випадки захворювання на COVID-19.
09:10
За церковним календарем, пам’ять праведного Авраама, праотця, i племiнника його Лота (2000 до Р.Х.); апостола Якова Алфеєва; преподобних Андроніка та дружини його Афанасiї. День вшанування Корсунської iкони Божої Матерi.
05:10
Хмари у Корці будуть ховати небо весь час, вдень вони ненадовго зникнуть, щоб ввечері знову зайняти своє колишнє місце. Без опадів.
26/04/2024 Четвер
25.04.2024