У Корецькому районі провели навчання для секретарів виконавчих комітетів сільських рад

21 Жовтня 2018, 15:33
У Корецькому районі провели навчання для секретарів виконавчих комітетів сільських рад 775
У Корецькому районі провели навчання для секретарів виконавчих комітетів сільських рад

Для секретарів виконавчих комітетів міської та сільських рад провели навчання, на якому розповіли про основні елеменети організації робочого процесу.

Державними службовцями апарату Корецької райдержадміністрації за участю керівника апарату Тетяни Шевчук для секретарів виконавчих комітетів міської та сільських рад проведено консультативно-методичний день (День секретаря-діловода). Про це йдеться на сайті Корецької РДА

Під час семінару було розглянуто ряд питань, зокрема:

  • Про дотримання вимог чинного законодавства України при прийняті рішень виконавчими комітетами міської, сільських рад.
  • Про основні вимоги щодо дотримання нової Інструкції з діловодства, передбачені постановою Кабінету Міністрів України від 17.05.2018 № 55 „Деякі питання документування управлінської діяльності”.
  • Про стан ведення контрольної роботи з документами відповідно до розпорядження голови райдержадміністрації від 08.02.2007 № 85 „Про удосконалення організації та здійснення контролю за виконанням документів в районній державній адміністрації”.
  • Про організацію діловодства та архівної справи у виконавчих комітетах місцевих рад.
  • Планування роботи виконавчого комітету сільської (міської) ради, організаційне забезпечення діяльності виконавчого комітету сільської (міської) ради.
  • Підготовка та прийняття рішень виконавчого комітету сільської ради з питань виконання делегованих повноважень органів виконавчої влади.
  • Складання звіту про виконання делегованих повноважень органів виконавчої влади.


 

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024