Корець: працівники центру зайнятості ознайомили випускників ВПУ з актуальними вакансіями

30 Жовтня 2018, 13:03
У Корецькому ВПУ №24 відбувся профорієнтаційний проект 1083
У Корецькому ВПУ №24 відбувся профорієнтаційний проект

У Корецькому вищому професійному училищі №24 пройшов інноваційний профорієнтаційний проект. Подія відбулась у четвер, 25 жовтня.

Про це йдеться на офіційній сторінці Корецької районної філії Рівненського обласного центру зайнятості у мережі фейсбук.

У заході взяли участь фахівці Корецької районної філії Рівненського ОЦЗ разом із начальницею «Корецького бюро правової допомоги» Рівненського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги – Оксаною Костюк.


Метою заходу є забезпечення ефективної профілактичної роботи щодо запобігання молодіжному безробіттю, розширенні знань підростаючого покоління про перспективні напрямки економічного розвитку держави, його орієнтації у виборі діяльності на потребу ринку праці, сприяння національно-патріотичному вихованню шкільної молоді. 


Начальниця відділу взаємодії з роботодавцями Катерина Казмиренко проінформовала учнів ВПУ про актуальні вакансії на ринку праці Кореччини.


Також працівники центру зайнятості провели бесіду з викладачами Корецького ВПУ №24 стосовно створення флешмобу «Робітнича професія», залучення та системне використання для розвитку професійних інтересів випускників навчального закладу, проведення СТПР на базі ВПУ №24, впровадження нових форм навчання.


Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024