Працівників виконавчих органів з Кореччини вчили одружувати за добу

02 Листопада 2018, 13:40
1272
Працівники Корецького відділу ДРАЦС провели семінар-навчання для посадових осіб виконавчих органів сільських рад Корецького району.
Про це йдеться на офіційній сторінці Корецького районного віддіду ДРАЦС ГТУЮ в Рівненській області у мережі фейсбук .
Під час заходу учасники обговорювали такі питання:
  • підстави та порядок державної реєстрації смерті в органах державної реєстрації актів цивільного стану;
  • стан ведення обліку і звітності про використання бланків свідоцтв про державну реєстрацію актів цивільного стану, а також їх зберігання у виконавчих органах сільських рад району;
  • стан реалізації пілотних проектів у сфері державної реєстрації актів цивільного стану, запроваджених Міністерством юстиції України, зокрема таких як #ШлюбзаДобу, #ЯМП, державна реєстрація народження дитини безпосередньо у пологовому відділенні Корецької ЦРЛ,
  • подача документів для реєстрації місця проживання новонародженої дитини через органи державної реєстрації актів цивільного стану, веб-портал «Звернення у сфері державної реєстрації актів цивільного стану», проставлення апостиля на офіційних документах, що видаються органами юстиції та судами.
  • питання запровадження надання адміністративних послуг у сфері державної реєстрації актів цивільного стану через центри надання адмінпослуг.
Особливу увагу також акцентували на питанні необхідності складання актових записів цивільного стану посадовими особами сільських рад району в електронній формі, за допомогою Державного реєстру актів цивільного стану громадян.
Також посадовим особам були роздані відповідні інформаційні буклети для оновлення інформаційних стендів та розповсюдження на території сільських рад.
Працівники  виконавчих органів сільських рад Корецького району
Працівники виконавчих органів сільських рад Корецького району

Під час семінару
Під час семінару

 
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024