«Врятувати від забуття»: істориків з Кореччини запрошують взяти участь у мультимедійному конкурсі

10 Листопада 2018, 15:13
«Врятувати від забуття»: істориків з Кореччини запрошують взяти участь у мультимедійному конкурсі 1095
«Врятувати від забуття»: істориків з Кореччини запрошують взяти участь у мультимедійному конкурсі

Молодих пошуковців правдивої історії з Кореччини запрошують взяти участь у щорічному XІ Всеукраїнському конкурсі мультимедійних проектів «Врятувати від забуття».

Його метою є підвищення інтересу молоді до української історії, збереження та відновлення національної пам’яті, подолання історичних міфів. Про це інформує прес-служба Рівненської ОДА.

Учні старших класів, студенти, молоді вчителі, молодіжні громадські організації та творчі спілки на конкурс можуть пропонувати індивідуальні та групові роботи. Це повинні бути мультимедійні проекти  - аматорські документальні та ігрові фільми й відеоролики тривалістю не більше 8 хвилин у форматі «avi».

Конкурсні роботи та анкети учасників до 1 грудня необхідно надіслати на адресу [email protected]. Упродовж грудня 2018 – січня 2019 років Конкурсна комісія з числа професійних істориків, режисерів та громадських діячів опрацює проекти та визначить переможців, відзначення яких відбудеться наприкінці січня 2019 року.

Організатором Всеукраїнського конкурсу виступив Міжнародний благодійний фонд національної пам'яті України у співпраці із центральними та місцевими органами влади. Також серед організаторів заходу - Інститут історії НАН України, Національна спілка письменників України.

Запитання і уточнення щодо умов конкурсу потрібно надсилати за адресою: [email protected]

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024