Великомежиріцьке споживче товариство набирає на роботу бухгалтерів, товарознавців та продавців

15 Листопада 2018, 14:39
Презентація роботодавця Великомежиріцького споживчого товариства 2661
Презентація роботодавця Великомежиріцького споживчого товариства

В Корецькій філії пройшла презентація роботодавця Великомежиріцького споживчого товариства. Мета заходу – сприяння укомплектуванню вільних робочих місць, підтримання співпраці з роботодавцем та підвищення іміджу. Подія відбулась у вівторок, 13 листопада.

Про це йдеться на офіційній сторінці Корецької районної філії Рівненського обласного центру зайнятості у мережі фейсбук.
Голова правління Володимир Пляшко ознайомив присутніх з діяльністю підприємства та перспективою його розвитку.
Також він розповів, що найближчим часом на роботу потрібні  бухгалтер, товарознавць та продавці продовольчих товарів в магазинах, що знаходиться в селах Сапожин та Іванівка Корецького району.
Учасники мали нагоду задати питання, отримали інформацію про можливість стажування з подальшим працевлаштуванням на постійну роботу та отримали контактні телефони для більш детальної співбесіди та відвідування підприємства. 
Під час проведення заходу спеціалісти філії надавали безробітним індивідуальні консультації та допомогу щодо оволодіння навичками пошуку роботи, самопрезентації, залежно від досвіду роботи, рівня освіти, вікових характеристик, життєвої ситуації, з метою працевлаштування на цьому підприємстві. Участь у заході взяли 24 безробітних.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024