Корець: члени дитячої ради дізналися про роботу депутатів

16 Листопада 2018, 12:21
На засіданні Дитячої дорадчої ради 1471
На засіданні Дитячої дорадчої ради

 

В Корецькій міській  раді на засіданні Дитячої дорадчої ради обговорили проведення виборів молодого мера. Подія відбулась у вівторок, 13 листопада.

Про це інформує сайт Корецької міської ради.

На засідання прибули учні Корецьких ЗШ № 1, ЗШ № 3, НВК «Школа-Ліцей», ВПУ-24, Новокорецької ЗШ І-ІІ ступенів та їх наставники з виховної роботи.

Міська голова Людмила Дмитрук та учні-делегати обговорили питання складу дорадчої ради, проведення виборів молодого мера – Голови Дитячої дорадчої ради та спільної співпраці.

Перед молоддю виступила Оксана Онищук, працівник районного будинку школярів, керівник районної школи «Лідер», яка побажала учням творчості, реалізації задумів та гарної співпраці з міською радою.

Секретар міської ради Олена Ясковець ознайомила делегованих із роботою в раді працівників і депутатського корпусу, пояснила як проводиться реалізація звернень і клопотань до міської ради та запропонувала учням взяти участь у Всеукраїнському проекті неформальної освіти «Відкривай Україну» 2018/2019.

Члени Дитячої дорадчої ради заповнили особові картки та отримали «План дій» до наступної зустрічі.

Дитяча дорадча рада створена розпорядженням міського голови  з метою широкого залучення дітей і молоді до участі у економічному, культурному і духовному розвитку міста Корець, покращення умов навчання, відпочинку та розвитку громадянської активності молоді.

Виступ
Виступ

Члени Дитячої дорадчої ради
Члени Дитячої дорадчої ради

На засіданні
На засіданні

 

 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50