Кореччина: забарівські та калинівські селяни потребують автобусної зупинки

23 Листопада 2018, 18:26
Керівництво у школі 2122
Керівництво у школі

В рамках проведення Дня адміністрації на базі Головницької сільської ради голова районної державної адміністрації Сергій Черній провів прийом громадян з сіл Калинівка, Головниця. Подія відбулась у четверг, 22 листопада.

Прийом громадян провели за участю заступника голови райдержадміністрації Олександра Сухого, головного лікаря КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Олега Ільчука, начальниці управління освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Оксани Форсюк, сільської голови Наталії Омельчук.

В ході спілкування до керівника районної державної адміністрації зверталися мешканці громади з різними питаннями, що стосуються життєдіяльності села.

Велике занепокоєння у мешканців сіл Калинівка та Забара викликає питання довезення їх дітей шкільним автобусом до навчальних закладів. Селяни висловили побажання встановлення зупинки шкільного автобусу в селі Забара. Мешканцями сіл також порушувалися питання отримання матеріальної допомоги.

В ході проведення Дня адміністрації, ерівництво району та відповідних служб відвідали медпункти сіл Калинівка, Забара та Головниця, клуб села Калинівка, навчальні та дошкільні заклади сіл Калинівка та Головниця.




 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024