Представники Корецького Пенсійного фонду відвідали семінар в Острозі

28 Листопада 2018, 17:45
Під час заходу 1318
Під час заходу

Працівники Корецького об’єднаного управління Пенсійного фонду України у Рівненськой області відвідали Острозьку міськрайонну філію Рівненського обласного центру зайнятості та взяли участь у семінарі з нагоди відзначення Міжнародного дня людей з інвалідністю. Подія відбулась у вівторок, 27 листопада.

Про це йдеться на офіційній сторінці Острозької міськрайонної філії Рівненського обласного центру зайнятості в мережі фейсбук.

Також в заході взяли участь представники управління праці та соціального захисту населення Острозького міськвиконкому та роботодавці з Острожчини.

Директор філії Володимир Степанюк, відкриваючи семінар, висвітлив проблеми інтеграції людей з інвалідністю в суспільство та наголосив, що фахівцями служби зайнятості забезпечується індивідуальний підхід до кожного громадянина з обмеженими можливостями з метою з’ясування його бажань і можливостей щодо подальшого працевлаштування, професійного навчання, участі в громадських та інших роботах тимчасового характеру.

Начальник відділу взаємодії з роботодавцями Тетяна Савіч наголосила про встановлений норматив робочих місць для працевлаштування інвалідів у розмірі 4% середньооблікової чисельності штатних працівників облікового складу за рік та про подання щорічного звіту про зайнятість та працевлаштування громадян, що мають додаткові гарантії у сприянні працевлаштуванню до служби зайнятості.

Про організацію професійного навчання для осіб з інвалідністю розповіла начальник відділу активної підтримки безробітних Людмила Вус-Столярчук.
 


 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024