ДТП: жителя Житомирщини звинувачують у смерті корчанина

01 Грудня 2018, 11:11
На місці аварії 2926
На місці аварії

Працівники управління Нацполіції Рівненської області повідомили про підозру у вчиненні смертельного ДТП 50-річному жителю Житомирщини.

Про це йдеться на офіційній сторінці Національної поліції Рівненської області.

Нагадуємо, що 15 червня 2018 року у селі Федорівка Гощанського району,  водій автомобіля «BMW» на нерегульованому пішохідному переході збив чоловіка.

Тоді від отриманих травм, несумісних з життям, 42-річний мешканець села Дивень Корецького району загинув на місці.

По приїзду поліцейських на місце ДТП в автомобілі нікого не було. Однак в подальшому, до правоохоронців, які працювали на місці події прийшов 29-річний житель міста Новоград-Волинськ Житомирської області та повідомив, що він перебував за кермом легковика.

Поліцейські запросили його до відділу для дачі показів, однак той відмовився їх надавати та зі слідством не співпрацював.

За результатами проведених слідчих дій встановили, що водія, який насправді був за кермом автомобіля, з місця ДТП забрали інші особи на позашляховику «Lexus».

Саме цей автомобіль фігуранти злочину покинули на автозаправній станції за кілька кілометрів від місця ДТП.

«Під час досудового розслідування оперативники провели не менше 15 експертиз, зокрема і ДНК-експертизу яка підтвердила, що зразки ДНК на подушці безпеки в авто, кров на відбійниках та на штанах 29-річного жителя Новоград-Волинського належить 50-річному жителю Житомирської області та загиблому, – повідомив заступник начальника ГУНП в Рівненській області Олександр Панасюк. – Поліцейські здобули достатньо доказів у справі, аби повідомити 50-річному жителю Житомирської області про підозру у вчиненні смертельної дорожньо-транспортної пригоди за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України».

Слідчі дії відносно інших учасників події тривають.



 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024