У Корецькому районі 15 сиріт очікують на житло від держави

04 Грудня 2018, 12:18
У Корецькому районі 15 сиріт очікують на житло від держави 885
У Корецькому районі 15 сиріт очікують на житло від держави

Відбулася комісія з питань забезпечення житлом осіб із числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Засідання комісії відбулося 30 листопада, про це повідомляють у Корецькому районному центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

На первинному обліку дітей, що залишились без батьківського піклування, дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування служби у справах дітей Корецької РДА перебуває 13 дітей-сиріт з них 4 дитини перебуває на квартирному обліку. 

На обліку осіб з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування в Корецькому районному центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді перебуває 37 осіб з числа дітей-сиріт віком від 18 до 23 років, з них 11 осіб – перебувають на квартирному обліку.

Корецька районна державна адміністрація надала пропозицію до обласної державної адміністрації для придбання житла для осіб із числа дітей-сиріт.

Подання відбулося відповідно до Порядку та умов надання у 2018 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, та забезпечення житлом дітей-сиріт, осіб з їх числа, який затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 15 листопада 2017 № 877.

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024