У Корці за 11 місяців до суду передали 5 корупційних справ

06 Грудня 2018, 14:15
1112

Корецьким відділом місцевої прокуратури за 11 місяців 2018 року до Управління захисту економіки в Рівненській області наданно матеріали за 5 фактами вчинення адміністративних правопорушень, пов’язаних з корупцією.

Про це йдеться на офіційному сайті Здолбунівської місцевої прокуратури.

Працівники Корецького відділу Здолбунівської місцевої прокуратури здійснюють систематичну роботу щодо попередження та усунення корупційних або пов’язаних з корупцією правопорушень у публічній і приватній сферах суспільних відносин.

Зокрема, Корецьким відділом місцевої прокуратури скеровано до Управління захисту економіки в Рівненській області матеріали за 5 фактами вчинення адміністративних правопорушень, пов’язаних з корупцією, за результатами розгляду яких складено та скеровано до суду 5 протоколів про вчинення адміністративних правопорушень, пов’язаних з корупцією, з них 1 за минулорічними матеріалами.

Забезпечено участь у розгляді районними судами 5 протоколів про адміністративні правопорушення, які складено іншими уповноваженими органами. За результатами розгляду до адміністративної відповідальності притягнуто 2 особи.

За результатами виявлених фактів порушення вимог антикорупційного законодавства, місцевою прокуратурою у 2018 року внесено у порядку ч.3 ст.65 Закону України «Про запобігання корупції» 4 подання, три з яких розглянуто та задоволено частково, проведено службове розслідування.

Попередження та запобігання корупції у Корецькому районі Рівненської області продовжує залишатись на особливому контролі Корецького відділу місцевої прокуратури.

 

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024