На Кореччині школа-інтернат без керівника: депутати проголосували проти

11 Грудня 2018, 18:47
Під час заходу 3018
Під час заходу

Депутати Рівненської облради не підтримали кандидата, який претендував на посаду керівника комунального закладу «Великомежиріцька спеціальна загальноосвітня школа-інтернат I-II ступенів».

Про це йдеться на офіційній сторінці Рівненської обласної ради.

На першому пленарному засіданні XXIII сесії Рівненської обласної ради депутати розглянули ряд питань, які стосуються укладання або продовження контрактів з керівниками комунальних закладів, термін дії контрактів з якими завершився.

Всього депутати не підтримали чотирьох кандидатів на посади комунальних закладів: «Олександрійська спеціалізована мистецька школа-інтернат I-II ступенів», «Мізоцька спеціальна загальноосвітня школа-інтернат I-II ступенів», «Костопільська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат I-II ступенів», «Великомежиріцька спеціальна загальноосвітня школа-інтернат I- II ступенів».

Коментарі
12 Грудня 2018, 13:23
З 60-и присутніх депутатів проголосували: за 29 депутатів , 31 не проголосув без пояснення причин, хоча Соломчук П. І.конкурс на посаду керівника пройшов успішно, а Форсюк О.І на засідання комісії не з'явилась, проти не було жодного.
12 Грудня 2018, 13:34
З 60-и присутніх депутатів на сесії обл. ради проголосували: за--29 депутатів, 31 утримався, без пояснення причини, хоча Соломчук П.І. конкурсну комісію пройшов успішно---жодного проти, а Форсюк О. І. на засідання комісії не з'явилась без пояснення причин. Проти кандидатури Соломчука П.І. на сесії обл. ради не голосував ніхто.
12 Грудня 2018, 13:49
в підтвердження коментаря Валентини - офіційні дані з сайту Рівненської обласної ради<br/>Результати голосування <br/>Першого пленарного засідання двадцять третьої сесії обласної ради<br/>сьомого скликання<br/>Результати голосування <br/>Першого пленарного засідання двадцять третьої сесії обласної ради<br/>сьомого скликання<br/>Про контракт з директором комунального закладу &quot;Великомежиріцька спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів&quot; Рівненської обласної ради терміном на 6 років- Вцілому<br/>Дата та час голосування: 07.12.2018 12:52:36 Тип: Поіменне<br/>За: 29 Пр.: 0 Утр.: 0 Не гол.: 31. Рішення не прийняте<br/>Крока В. І. - Не гол.<br/>Редько В. Я. - Не гол.<br/>Корнійчук О. В. - Не гол.<br/>Чугунніков В. С. - Не гол.<br/>Мариніна Л. В. - За<br/>Караїмчук І. В. - За<br/>Мартинюк П. С. - За<br/>Бузян С. С. - За<br/>Мисько О. С. - Не гол.<br/>Ундір В. О. - Не гол.<br/>Петрук А. В. - Не гол.<br/>Потапчук Р. В. - Не гол.<br/>Благодир Ю. А. - Не гол.<br/>Кравчук П. Г. - За<br/>Ткач О. О. - За<br/>Королюк В. А. - За<br/>Нестеренко О. Л. - За<br/>Драганчук М. М. - За<br/>Мельник М. П. - Не гол.<br/>Лобчук М. І. - За<br/>Сухович В. М. - За<br/>Бойко В. Я. - Не гол.<br/>Козак О. Б. - За<br/>Руцький М. М. - За<br/>Сухляк В. О. - Не гол.<br/>Черній А. Л. - За<br/>Вервега М. С. - За<br/>Богатирчук-Кривко С. К. - За<br/>Крук М. А. - Не гол.<br/>Охремчук В. П. - Не гол.<br/>Шарманський Ю. Я. - За<br/>Файфура Б. М. - За<br/>Кучерук М. Г. - Не гол.<br/>Муляр В. С. - Не гол.<br/>Савчук І. Г. - Не гол.<br/>Гомон О. О. - Не гол.<br/>Кльоп В. Ф. - Не гол.<br/>Романюк Я. Р. - За<br/>Грисюк А. І. - За<br/>Стецюк В. Г. - За<br/>Кириллов М. М. - За<br/>Валявка В. Я. - Не гол.<br/>Бортнік А. А. - Не гол.<br/>Савчук О. І. - Не гол.<br/>Юзепчук В. І. - За<br/>Женевський С. Ю. - За<br/>Воронко Т. Д. - Не гол.<br/>Лозова О. В. - Не гол.<br/>Гордійчук Д. Ю. - Не гол.<br/>Гусарук В. М. - Не гол.<br/>Бірук Б. І. - Не гол.<br/>Назарчук Л. М. - За<br/>Шевченко Г. М. - За<br/>Білик Ю. Р. - За<br/>Васильєв О. А. - За<br/>Сайчук А. О. - Не гол.<br/>Ковальчук В. О. - Не гол.<br/>Свисталюк С. А. - За<br/>Данильчук О. Ю. - Не гол.<br/>Бучинський О. А. - Не гол.
12 Грудня 2018, 15:04
У статті є деякі неточності. Адже між поняттями &quot;проголосували проти&quot; і &quot;не голосували&quot; є деяка різниця. Чи не так, Оксано Іванівно? До того ж згідно з строковим контрактом директор є діючим до &quot;призначення керівника відповідно до закону&quot;. То, напевне, діючий начальник Корецького управління освіти, молоді та спорту, яка дуууже хоче стати директором якоїсь там школи-інтернату, видає бажане за реальне. Ну а районній адміністрації не варто втрачати такого цінного керівника і відправляти у село.
13 Грудня 2018, 01:24
Дивилась засідання сесії в онлайн-трансляції, результати конкурсної комісії до уваги не бралися, роботу цієї комісії обезцінили. Не розумію, навіщо організовували проведення конкурсів? Голосування виглядає замовним. Не можуть депутати, які навіть не знають більшість тих директорів за яких голосували просто без причини саботувати такі важливі питання. Це кругова порука в інтересах певної особи. І це дістало.
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024