Мінінфраструктури: Укрпошта не припинить доставку пенсій

14 Грудня 2018, 14:04
803

Міністр інфраструктури України Володимир Омелян наголосив на необхідності скоординованих й ефективний дій з метою розвитку Укрпошти.

ПАТ «Укрпошта» досягла компромісу з Пенсійним фондом України, тому не скорочуватиме кількість відділень у селах і не припинятиме доставки пенсій, – повідомляє прес-служба Міністерства інфраструктури України.

«Укрпошта і надалі залишатиметься соціально важливою компанією. Ані скорочення кількості відділень на селі, ані припинення доставки пенсій не буде. Укрпошта  сумлінно виконуватиме всі соціальні функції, покладені на неї. Дякуючи президенту України, знайдено компромісне рішення між Укрпоштою та Пенсійним фондом України», – йдеться в повідомленні.

Так, 14 грудня міністр інфраструктури України Володимир Омелян провів зустріч із членами Наглядової ради ПАТ «Укрпошта». Зокрема, Омелян наголосив на необхідності скоординованих та ефективний дій з метою розвитку Укрпошти.

«Мені надзвичайно приємно бачити таку сильну і професійну команду Наглядової ради. Переконаний, кожен з вас має необхідні навички і досвід, щоб продемонструвати якісний командний результат. Сьогодні перед нами усіма стоїть спільне завдання: перетворити державний актив радянського зразка на сучасну компанію, лідера ринку поштових послуг. Команда Ігоря Смілянського демонструє успіхи у розвитку електронної комерції, доставки вантажів, застосуванні сучасних підходів до ведення бізнесу», – заявив він.

Крім того, міністр додав, що Укрпошта має поєднувати бізнес-підходи із соціальною функцією, яку вона несе.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024