У Корецькій школі №1 зафіксували високий рівень пожежної небезпеки

16 Грудня 2018, 20:01
Фото ілюстративне 3401
Фото ілюстративне

Працівники Головного управління державної служби України з надзвичайних ситуацій у Рівненській області провели позапланову перевірку Корецької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1. Під час перевірки вони виявили високий рівень порушення правил пожежної безпеки.

Про це йдеться на офіційному сайті Головного управління державної служби України знадзвичайних ситуацій у Рівненській області.


 

Працівники ДСНС виявили такі порушення:

  1. Завгосп не пройшов навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки у порядку, встановленому постановою Кабінету Міністрів України від 26 червня 2013 року №444 «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях».
  2. В навчальних корпусах №1, №2 та №3 школи дерев`яяні конструкції покрівлі не оброблені вогнезахисним розчином.
  3. В навчальному корпусі №2 школи допускається експлуатація тимчасової електромережі.
  4. В навчальних корпусах №1, №2 та №3 школи не проведені заміри опору ізоляції і перевірка спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання.
  5. В навчальних корпусах №1, №2 та частково №3 школи відсутній захист будівель від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів.
  6. Навчальні корпуси №1, №2 та №3 школи не обладнані системою протипожежного захисту (автоматичною пожежною сигналізацією).
  7. На будівлі навчального корпусу №1 не встановлений показник пожежного гідранта з літерним індексом ПГ, цифровим значенням відстані в метрах від показника до гідранда, внутрішнього діаметра трубопроводу в міліметрах, зазначенням виду водопровідної мережі.
  8. Приміщення навчальних корпусів №1, №2 та №3 не забезпечені  вогнегасниками згідно норм.



 

Коментарі
18 Грудня 2018, 17:41
І як вони до цих пір стільки років працювали
Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024