Безробітним корчанам розповіли про переваги навчання у Рівненському центрі професійно-технічної освіти

19 Грудня 2018, 13:25
Під час заходу 831
Під час заходу

У понеділок, 17 грудня в Корецькій районній філії центру зайнятості відбувся профорієнтаційний семінар-презентація освітніх послуг Рівненського центру професійно-технічної освіти.

Про це йдеться на офіційній сторінці Корецької районної філії Рівненського обласного центру зайнятості у мережі Facebook.

Під час заходу розповіли про те, що в навчальному закладі впроваджуються нові форми навчання слухачів, а саме: використовуються новітні технології, запозичується передовий досвід взаємодії із роботодавцями. Так, за професіями «Токар», «Верстатник широкого профілю», «Фрезерувальник» проводять роботу із використанням елементів дуальної (подвійна) форми навчання.

Перспективи навчання та здобуття практичних навичок зацікавили понад 30 безробітних.

Начальник відділу організації профнавчання Рівненського обласного центру зайнятості, Михайло Лайтер, розповів про особливості дуальної форми навчання, яка заснована на поєднанні в освітньому процесі теоретичної та практичної підготовки.

Виробниче навчання та виробнича практика проводиться безпосередньо в умовах виробництва з використанням матеріально-технічної бази та кадрів підприємства, що надає можливість слухачам здобувати професію на підприємстві.

Заступник директора РЦПТО ДСЗ Руслана Бодренко розповіла про нові форми здобуття робітничих професій та співпрацю з роботодавцями, які охоче надають виробничі майданчики їхнім слухачам, а натомість отримують підготовлених робітників, які швидко адаптуються до робочих моментів на даному підприємстві.

Навчальний заклад співпрацює із підприємствами швейної галузі, сфери обслуговування, сільськогосподарського сектору.

Багатьох безробітних зацікавило обговорення умов проживання, навчання, практичного виконання роботи, механізми та обладнання.

За більш детальною інформацією звертатися в Корецьку філію Рівненського ОЦЗ.




 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024