Корецькі депутати затвердили бюджет міста

22 Грудня 2018, 10:42
1905

У Корці відбулись засідання постійних комісій та сесія, під час якої розглядали питання затвердження звіту про стан виконання Програми соціально-економічного розвитку міста Корець на 2018 рік, прийняття міських Програм та бюджету на 2019 рік.

Засідання постійних комісій відбулися 17 і 18 грудня, а чергова тридцять друга сесія Корецької міської ради сьомого скликання - у середу, 20 грудня. Про це повідомляють на сайті Корецької міської ради.

Роботу виконавчого комітету міської ради по виконанню Програми  соціально-економічного розвитку  міста на 2018 рік визнали задовільною.

Згідно плану роботи депутати затвердили план діяльності  міської  ради  на 2019 рік.

Обговорили та затвердили фінансовий план та інвестиційну програму розвитку КП «Корецьжитловодоканал» на 2019 рік, фінансовий план КП «Добробут» на 2019 рік.

Також розглянули і винесли на обговорення проект рішення «Про затвердження Положення про оренду окремих  елементів благоустрою міста Корець для розміщення пересувних тимчасових споруд для здійснення підприємницької діяльності».

Депутати розглянули заяви та клопотання, що надійшли до Корецької міської ради від жителів та організацій. Зокрема, згідно клопотання ДНЗ (ясла-садок) № 3 встановлено вартість батьківської плати та пільги за харчування  дітей у  ДНЗ (ясла-садок) № 3 на  2019 рік.

При розгляді питання про затвердження «Детального плану території земельної ділянки по вул.Київська в м.Корець з метою будівництва елеваторного комплексу» відбулися дебати за участю представника ТзОВ «Фаворит-Агро» та жителів міста.


Також на сесії розглянули земельні питання.

У різному секретар міської ради О. Ясковець нагадала депутатам про строки подання щорічних електронних декларацій та перевірку електронних ключів для їх підпису.

Сесія пройшла у діловій, конструктивній обстановці.

За підсумками депутатської діяльності на виборчих округах у 2018 році грамотами і подарунками були нагороджені депутати міської ради: Галина Степанець, Андрій Чекальський, Юрій Добровольський, Роман Силін, Віктор Савченко, Валентин Свінціцький, Сергій Турський, Руслан Чата, Олександр Якимчук. На завершення засідання міський голова Людмила Дмитрук подякувала депутатам за проведену роботу, висловила надію на подальшу плідну співпрацю із міською радою, привітала із наступаючими святами депутатів та їх родини, побажала міцного здоров’я, добра, достатку та сили і терпіння трудитися  на благо громади.




 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024