Сироті із Корця подарували однокімнатну квартиру

28 Грудня 2018, 14:18
У Корецькому районі придбали житло для дітей-сиріт 2876
У Корецькому районі придбали житло для дітей-сиріт

34 помешкання придбали для дітей-сиріт з Рівненщини, одну із квартир отримав і житель Корця.

На ці потреби з державного бюджету цьогоріч спрямували 13 мільйонів гривень.

Як розповів начальник служби у справах дітей Рівненської ОДА Віктор Марчук, це житло у Березнівському, Дубровицькому, Здолбунівському, Костопільському, Корецькому, Гощанському, Рівненському районах та місті Рівне.

На першочерговому обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов у Корецькому районному центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді станом на 20 грудня 2018 року перебуває 37 осіб віком від 18 до 23 років із числа дітей-сиріт і дітей позбавлених батьківського.
На передодні нового року на одну таку особу в районі стало менше.

Голова Корецької районної державної адміністрації Сергій Чернієм урочисто передав документи та ключі від однокімнатної квартири пану Назару.



 

«Вже другий рік поспіль держава направляє гроші на житло для цих людей. У минулому році це було 5 мільйонів, а цьогоріч суму для Рівненщини збільшили майже утричі – 13 мільйонів. І вже сьогодні у районах молоді люди отримують ключі від омріяних квартир. Вітаю власників і сподіваюся, що в цих помешканнях будуть створені міцні та щасливі родини», - розповів голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко.

Ще одним, не менш якісним показником у цій сфері, у Рівненській ОДА вважають охоплення сімейними формами виховання більше 95% дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024