В одній із шкіл Корця облаштували фотозону з оленями та манекеном

29 Грудня 2018, 11:25
Новорічний манекен 2922
Новорічний манекен

Учні Корецької загальноосвітньої школи №3 разом з батьками прикрасили школу оригінальними інсталяціями до новорічних свят.

«Ми щороку прикрашємо школу до свята, але цьогоріч батьки більше долучились до цього дійства.  В розробці інсталяцій брали участь учні всіх класів. Святкового настрою намагались додати в усі класи, коридори та актову залу», – розповіла заступник директора з виховної роботи  Ольга Маліновська.

Пані Оля зазначила, що над дизайном працювали всі разом. Вона, наприклад, запропонувала зробити новорічний манекен. Цю ідею жінка підгледіла в одній зі столичних вітрин, коли гостювалау рідних.

Над іншою інсталяцією працювали батьки, які входять до батьківського комітету. Хтось вирізав ліхтарики, інші ланцюжки та оленів.

В школі другий рік використовують штучну ялинку, для якої цьогоріч придбали сучасні новорічні прикраси.

« Це спільна робота учнів, батьків, вчителів та адміністрації школи. Особлива подяка батьківському комітету школи та його голові Наталії Корнійчук. Нам дуже приємно, що люди бачать, схвалюють, пропонують різні ідеї. Думаю, що далі буде тільки краще», – зауважила пані Ольга.





 

Фото: Ольга Маліновська

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024