Безробітним корчанам розповіли про вакансії

08 Січня 2019, 10:49
Під час заходу 1969
Під час заходу

У четвер, 3 січня в Корецькій районній філії центру зайнятості відбувся «День відкритих дверей», на який запросили безробітних району.

Про це йдеться на офіційній сторінці Корецької районної філії Рівненського обласного центру зайнятості у мережі Facebook.

Відвідувачам надали інформацію про спектр соціальних послуг державної служби зайнятості, різноманітний світ професій та можливість проходження професійної підготовки за направленням служби зайнятості.

Також, звернули увагу та те, що комплекс соціальних послуг служби зайнятості, які надаються населенню та роботодавцям району, зорієнтований, у першу чергу, на легалізацію зайнятості, сприяння працевлаштуванню населення, запобігання безробіттю.

Інформували присутніх про наявність вільних робочих місць на підприємствах та організаціях міста та району, про напрямки діяльності, про вимоги роботодавців до майбутніх претендентів на вакансії, потреби в працівниках.

Ознайомлювали з можливістю одержання допомоги у виборі професії через профдіагностичне обстеження, за допомогою якого можна визначити схильність особи до певного типу професій згідно особистих здібностей, знань, умінь та навичок.

Спеціалісти служби зайнятості ділилися власним досвідом і надавали корисні поради щодо вибору майбутньої професії.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024