У Корецькому центрі зайнятості допомагатимуть людям з інвалідністю

10 Січня 2019, 18:03
963

Відбулося робоча зустріч фахівців Корецької районої філії центру зайнятості з керівництвом та спеціалістами Управлінням соціального захисту населення Корецької РДА та його структурним підрозділом територіальним центром соціального обслуговування населення.

Обговорення відбулося у середу, 9 січня. Про це повідомляють на сторінці Корецької районної філії Рівненського обласного центру зайнятості у Facebook.

На захід винесли питання щодо розширення соціально спрямованих видів громадських робіт, а саме надання послуг із супроводу, догляду, обслуговування, соціально медичного патронажу осіб з інвалідністю, супровід осіб з інвалідністю по зору та роботи на об’єктах соціальної сфери, що будуть співфінансуватися за рахунок коштів Фонду.

Учасники заходу активно обговорювали організацію соціально-орієнтованих громадських робіт, сучасного стану ринку праці, проблеми та шляхи вирішення соціального захисту, висловлювали свої думки, ділилися досвідом роботи. По кожному із розглянутих були прийняті узгоджені рішення.

Підводячи підсумки робочої зустрічі, було визначено, що дуже важливим є об'єднання зусиль усіх суб'єктів, які формують соціально-економічну політику зайнятості в районі.


 

 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024