Рятувальникам з Кореччини вручили нове спорядження

24 Січня 2019, 09:33
Місцеві команди з нагородами 1666
Місцеві команди з нагородами

Великомежиріцькій та Невірківській місцевим пожежним командам від керівництва Корецького районного сектору та ДПРЧ-15 ГУ  ДСНС у Рівненській області вручили грамоти, пожежні каски та краги за сумлінну працю. Нагородили вогнеборців у вівторок, 22 січня під час підведення підсумків роботи команд за 2018 рік.

Про це йдеться на офіційному сайті Головного управління ДСНС України у Рівненській області.

Начальник частини Юрій Хіміч відмітив, що в радіус обслуговування Великомежиріцької місцевої пожежної команди потрапляє аж 9 населених пунктів, що становить майже 5-ту частину від кількості всіх населених пунктів району та побажав «сухих рукавів».

Аналіз пожеж у Рівненській області свідчить, що в сільській місцевості щороку реєструється значна кількість пожеж, що складає майже 90% їх загальної кількості в районі.

В окремих населених пунктах Корецького району гасіння пожеж ускладнено значною віддаленістю пожежно-рятувального підрозділу ДСНС від сільських населених пунктів на десятки кілометрів. Зважаючи на це, важливе значення у забезпеченні оперативного реагування на пожежі в сільській місцевості має саме місцева пожежна охорона.

5

 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024