Корецьким школярам розповіли, як зробити успішну кар`єру

31 Січня 2019, 11:11
Школярі 972
Школярі

Працівники Корецької філії центру зайнятості провели тренінг «Моя майбутня успішна кар’єра» для учнів восьмого класу Корецької загальноосвітньої школи

№ 3.

Про це йдеться на офіційній сторінці Корецька районна філія Рівненського обласного центру зайнятості  у мережі Facebook.

Працівники центру проінформували молодь про послуги, які надає служба зайнятості, стан ринку праці регіону, професії та спеціальності, що користуються попитом.

Також школярів ознайомили з можливістю проходження психодіагностичного тестування на «Веб-базованій платформі для онлайн-профорієнтаційного консультування «Моя професія: консультаційна мережа»».
Розпочала захід начальниця відділу активної підтримки безробітних Марина Сергієнко, яка ознайомила учасників зі спектром послуг служби зайнятості та пріоритетними напрямками в роботі.

Вона розповіла про ситуацію на ринку праці, перспективи працевлаштування молодих людей у сучасних умовах у нашому регіоні, потребу в працівниках за професіями, які користуються попитом на ринку праці, можливість їх отримання в Рівненському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості.



 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024