В швейний цех у Жадківці потрібні працівниці

05 Лютого 2019, 08:20
4891

Роботодавець Богдан Захарчук, який керує швейним  міні-цехом у Жадківці, розповів про переваги роботи на його підприємстві та закликав до співпраці. Презентація відбулась у вівторок, 29 січня у Корецькій районній філії центру зайнятості.

Про це йдеться на офіційній сторінці Корецької районної філії Рівненського обласного центру зайнятості у мережі Facebook.

Роботодавець презентував готовий одяг підприємства, ознайомив присутніх з особливостями та режимом роботи, умовами працевлаштування, соціальним захистом працівників, розповів, що виплати заробітної плати проводиться щоп’ятниці.

Робочий день триває вісім годин, також передбачено два вихідних дні на тиждень. Для забезпечення максимального комфорту працівників на території підприємства розміщені роздягальня та їдальня. 
Під час заходу учасники, які виявили зацікавленість до співпраці з роботодавцем, мали можливість обмінятися контактними телефонами.

Спеціалістами центу зайнятості надавалися безробітним індивідуальні консультації та допомога щодо оволодіння навичками пошуку роботи, залежно від досвіду роботи, рівня освіти, вікових характеристик, життєвої ситуації, з метою працевлаштування на даному підприємстві.

Загалом у презентації взяли участь 22 особи з числа безробітних, які перебувають на обліку в службі зайнятості.

На сьогоднішній день цех має актуальні вакансії для швей. Люди, які не мають спеціальної освіти, але мають бажання працювати, зможуть навчитися виконувати відповідні операції з пошиття одягу, пройти тут стажування.


 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024