Корець: у двох магазинах міста запрацювали полички «милосердя»

07 Лютого 2019, 14:48
Відкриття полички «милосердя» 4563
Відкриття полички «милосердя»

З ініціативи Дитячої дорадчої ради при  міському голові, за підтримки  Корецької міської ради та з  метою покращення  соціального  захисту  незахищених  верств  населення  міста, у магазинах-маркетах «НОВУС» та  «Колібріс» облаштовуються соціальні  полички «милосердя» для мешканців, які потребують продуктів та речей першої необхідності.

Про це йдеться на сайті Корецької міської ради.

На цих поличких «добра»  будь-який житель, який не байдужий до долі тих, які потребують допомоги, може покласти продукти харчування чи засоби гігієни. А ті, у кого є така потреба, взяти собі найнеобхідніші продукти чи товари.

У вівторок, 5 лютого  у магазині-маркеті «НОВУС» відбулося відкриття соціальної  полички «милосердя». Першими спонсорами у наповненні поличок стали ТОВ «НОВУС УКРАЇНА», працівники міської ради, члени Дитячої дорадчої ради, ФОП Тетяна Климчук.

Корецька міська рада дякує генеральному директору ТОВ «НОВУС УКРАЇНА» Марку Петкевичу за розуміння, підтримку та співпрацю в облаштуванні поличок «милосердя».

Цим проектом міська рада хоче привчити корчан дбати про наших земляків: людей з інвалідністю, хворих, самотніх, – які через певні життєві обставини не можуть самостійно забезпечити себе навіть найнеобхіднішим.

3


 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024