Корецький центр зайнятості: школярам розповіли, як зробити успішну кар'єру

14 Лютого 2019, 16:58
Під час заходу 1109
Під час заходу

Для учнів 10 класу Корецької загальноосвітньої школи №3 працівники провели екскурсія «Моя професія та її успішний вибір» у приміщенні філії. Екскурсію провели у середу, 13 лютого.

Про це йдеться на офіційній сторінці Корецької районної філії Рівненського обласного центру зайнятості у мережі Facebook.

Начальниця відділу активної підтримки Корецької районної філії, Марина Сергієнко, розповіла про роботу служби зайнятості, про основні види надання послуг населенню. Одночасно діти ознайомилися з основами роботи фахівців відділу організації працевлаштування населення та відділу взаємодії з роботодавцями.

Підвищений інтерес в учнів  проявився до інформаційного сектору, де їм представили інформаційно-довідкові матеріали з описом професій, інформація про Рівненський центр професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості, про навчальні заклади Рівненщини та вакансії. 

Директор Корецької районної філії Рівненського ОЦЗ, Валентина Іщук, розповіла про ситуацію на ринку праці, перспективи працевлаштування молодих людей у сучасних умовах у нашому регіоні, відповіла на ряд питань стосовно особистого вибору професії, можливість отримання робітничої професії в Рівненському центрі професійно-технічної освіти. 

Робота з учнями проходила в активному режимі. В інформаційному секторі, діти ознайомилися з історією виникнення професій та постійним їх збільшенням у зв’язку із інноваційним прогресом, навчальними закладами регіону, які є основним питанням турботи майбутніх абітурієнтів.






 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024