На Кореччині стартує весняний призов

25 Лютого 2019, 13:20
На Кореччині стартує весняний призов 2367
На Кореччині стартує весняний призов

У п`ятницю, 1 березня у Корецькому районному територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки розпочинаються призов громадян України віком від 20 до 27 років, а саме такий захід, як проходження медичного огляду для визначення ступеня придатності до строкової військової служби.

Про це йдеться на офіційній сторінці Корецького територіального центру комплектування та соціальної підтримки у мережі Facebook.

Відповідно до Закону України «Про військовий обов'язок і військову службу» після набрання чинності Указом Президента України щодо проведення чергового призову у разі якщо за будь-яких обставин повістка не надійшла, громадяни призовного віку зобов'язані з'явитися до призовної дільниці в 10-денний строк з дня початку відповідного чергового призову, визначеного Указом Президента України, а тому просимо зазначених громадян з'явитися до Корецького ТЦК та СП до 10 березня 2019 року.

Медичний огляд призовників проводиться відповідно до Положення про військово-лікарську експертизу та медичний огляд у Збройних Силах лікарями: хірургом, терапевтом, невропатологом, психіатром, окулістом, отоларингологом і стоматологом.

У разі потреби для медичного огляду призовників залучаються лікарі інших спеціальностей.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024