Як найчастіше називають новонароджених на Кореччині

12 Березня 2019, 11:21
Фото ілюстративне 1456
Фото ілюстративне

Працівники Корецького районного відділу державної реєстрації актів цивільного стану у лютому зареєстровали 19 народжень, а найпоширенішими дитячими іменами за цей місяць стали Софія та Роман.

Про це йдеться на офіційній сторінці Корецького районного відділу ДРАЦС ГТУЮ у Рівненській області в мережі Facebook.
Також у лютому зареєстрували:

  • 52 смерті;
  • 15 шлюбів;
  • 17 відміток про розірвання шлюбу.

Працівниками відділу видали 3 свідоцтва про народження дитини безпосередньо в пологовому відділенні Корецької центральної районної лікарні, прийняли 2 заяви від громадян для реєстрації місця проживання новонародженої дитини.

Майбутнім батькам нагадують, що для реєстрації народження дитини безпосередньо в пологовому, необхідно мати паспорти та свідоцтво про шлюб ( якщо батьки перебувають у зареєстрованому шлюбі ). 
Послуги відділу державної реєстрації актів цивільного стану також можна отримати не виходячи зі свого дому чи офісу через мережу Інтернет з використанням порталу «Звернення у сфері державної реєстрації актів цивільного стану».

Зареєструвавшись, користувач може: записатись на прийом до відділу ДРАЦС у зручний для нього час, поставити запитання в онлайн режимі, подати заяви на реєстрацію актів цивільного стану.

Ввійти на сайт можна за покликанням: http://dracs.minjust.gov.ua/.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024