Корчанам на замітку: у суботу пройде пробне ЗНО

13 Березня 2019, 16:11
Корчанам на замітку: у суботу пройде пробне ЗНО 810
Корчанам на замітку: у суботу пройде пробне ЗНО

Про це під час прес-конференції у Рівному повідомили заступник директора Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти Андрій Миляник та начальник відділу загальної середньої та дошкільної освіти управління освіти і науки Рівненської ОДА Святослав Сидорук.

«Наразі повністю скоординовано роботу всіх спостерігачів, служб, управлінь, які дотичні до ЗНО. Хоча реєстрація ще триває, ми вже очікуємо близько 13 тисяч учасників. На пробне ЗНО зареєстровано 5 600 учасників», –  зазначив Святослав Сидорук, повідомляють в облдержадміністрації.

Нагадаємо, що особи, які зареєстровані і отримали Сертифікат учасника, повинні перевірити свої персональні дані на сертифікаті та інформаційному повідомленні – обрані предмети, мову перекладу сертифікаційної роботи (за наявності), паспортні дані, тощо. Для всіх зареєстрованих учасників ЗНО на сайті УЦЯВО створено інформаційні сторінки, доступ до яких здійснюється за допомогою номера та ПІН-коду Сертифіката. Саме на інформаційних сторінках з 26 квітня будуть розміщені Запрошення-перепустки у пункти проведення ЗНО.

«Хочу наголосити на тому, що при реєстрації необхідно дотримуватися вимог. Вчасно неперевірена інформація, невклеєна фотокартка, не заповнена заява – підстава для відмови. Окрім того, особи, які мають намір скласти зовнішнє незалежне оцінювання, повинні мати при собі паспорт чи ID-картку», –  зауважив Андрій Миляник.

Пробне ЗНО відбудеться 16 та 23 березня у 35 пунктах області. Для пропуску в пункт при собі необхідно мати паспорт або свідоцтво про народження та запрошення-перепустку.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39