Діти-пільговики з Кореччини поїхали на оздоровлення до «Артеку»

15 Березня 2019, 12:40
Фото ілюстративне 1620
Фото ілюстративне

Діти-пільговики з Кореччини поїхали на оздоровлення до українських центрів «Артек», що знаходиться під Києвом, та «Молода гвардія» в Одесі.

Про це йдеться на сайті Рівненської обласної державної адміністрації.

Загалом майже 60 дітей-пільговиків  з Рівненщини поїхали на оздоровлення до українських центрів, в яких вони відпочиватимуть 21 день.

До українських центрів відправилися діти з Березнівського, Гощанського, Дубенського, Корецького, Костопільського, Рівненського, Сарненського, міст Рівне, Острог та Вараш.

Як розповідають працівники департаменту, серед відпочиваючих – діти-сироти, діти, позбавлені батьківських прав, діти з інвалідність, з багатодітних та малозабезпечених сімей тощо. Цій категорії осіб путівки на оздоровлення надаються за рахунок коштів держави безоплатно.

Частково оплачують відпочинок та оздоровлення батьки обдарованих дітей, переможців обласних, Всеукраїнських олімпіад тощо. Їм необхідно сплатити від 20 до 50 % усієї вартості.

Аби придбати путівку на оздоровлення, необхідно звернутися до структурних підрозділів соцзахисту на місцях – у районах, містах чи ОТГ.

Минулого року в «Артеку» та «Молодій гвардії» оздоровилися близько 900 дітей-пільговиків.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024