Корчанам розповіли, що робити у випадку пожежі на виборчій дільниці

18 Березня 2019, 10:28
Фото ілюстративне 889
Фото ілюстративне

Начальник Корецького районного сектору ГУ ДСНС України у Рівненській області  Олександр Боксанчук провів інструктаж, щодо забезпечення пожежної та техногенної безпеки під час виборів Президента України 2019 року з членами виборчих комісій та головами сільських рад району. Захід відбувся у четвер, 14 березня.

Про це йдеться на сайті Головного управління ДСНС України у Рівненській області.

На нараді обговорили питання щодо організації та забезпечення пожежної і техногенної безпеки під час виборчої кампанії, провели протипожежні інструктажі з усіма членами окружних виборчих комісій, звернули увагу на відповідність протипожежним нормам шляхів евакуації на виборчих дільницях, електрогосподарства, систем оповіщення та пожежогасіння, наявність та відповідність нормам первинних засобів пожежогасіння. 

Окрім цього, фахівці Служби порятунку роздали пам’ятки з алгоритмами дій в разі виникнення пожежі на виборчій дільниці .

Фахівці ДСНС Кореччини поінформували присутніх, що у разі виявлення ознак пожежі на виборчій дільниці треба негайно повідомити про це Службу порятунку за номером телефону «101». При цьому необхідно назвати адресу об’єкта, вказати кількість поверхів будівлі, місце виникнення пожежі, обстановку на пожежі, наявність людей, а також повідомити своє прізвище. Після чого, повідомити про пожежу керівника чи відповідну компетентну посадову особу та чергового на об’єкті, вжити заходів щодо оповіщування, евакуації людей та збереження матеріальних цінностей, гасіння пожежі з використанням вогнегасників та інших засобів пожежегасіння (діяти відповідно до опрацьованої інструкції та плану евакуації на випадок пожежі).



 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024