Корецькі рятувальники розповіли монахиням, як уникнути пожежі

10 Квітня 2019, 20:07
Піід час заходу 1101
Піід час заходу

Працівники Корецького районного сектору та ДПРЧ-15  ГУ ДСНС України у Рівненській області організовано проведення лекційного та практичного заняття  з працівниками, монахинями та ученицями Корецького Ставропігіального жіночого монастиря.

Про це йдеться на сайті Головного управління ДСНС України у Рівненській області.

На початку заходу перед присутніми виступив начальник ДПРЧ-15  ГУ ДСНС  України у Рівненській області Юрій Хіміч, який розповів про статистику пожеж у Рівненській області, основні причини їх виникнення та наслідки, про вимоги пожежної безпеки до місць з масовим перебуванням людей , правила поведінки працівників у випадку виникнення надзвичайних ситуацій , дії на випадок пожежі, основні вимоги пожежної безпеки до електроустаткування та опалення, правила користування вогнегасниками.

Також, з нагоди наближення одного з найбільших релігійних свят – Великодня, аби свята пройшли безпечно, до присутнім пояснили основні вимоги пожежної безпеки під час проведення богослужінь та інших релігійних заходів.

Наприкінці заходу рятувальники побажали всім присутнім не потрапляти в надзвичайні ситуації, а якщо й доведеться то вміло застосовувати здобуті знання та навички, щоб допомогти собі та оточуючим.



 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024