Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter
Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

Корецька кулінарія: господинь просять ділитися рецептами страв із пасхального столу

11:51 20.04.2019
191

Кожен район, містечко та село має свою «національну» кухню, страви якої не скуштуєте більше ніде, а рецепти передаються з покоління в покоління.

Трохи більше тижня залишилося до Великодня. Господині вже дістають записники з рецептами, міркують на тим, чим частуватимуть гостей на свято. Щоб такого приготувати, аби й смачно було, і корисно, та ще й по кишені не «било»?

Втім найголовнішою стравою пасхального столу залишається паска. Які інгредієнти додати, аби вона була пухкою, запашною та ще й спеклася гарно?

Якщо ви маєте рецепти салатів, гарячих страв, печеного м’яса та ковбас, пасок та іншої випічки, які готуєте самі й готові ними поділитися з іншими, пишіть нам на електронну адресу [email protected] або в особисті повідомлення на нашу сторінку у Facebook - Район.Корець

Діліться також розповідями про те, як святкують Великдень у вашому селі, або родині. Не забудьте додати фото.

Найцікавіші розповіді та рецепти будуть опубліковані на нашому сайті.

Коментарі
26 травня
Сьогодні
Вчора
24.05.2019
23.05.2019
22.05.2019
21.05.2019
20.05.2019
19.05.2019
18.05.2019
Підписатися на наші новини
*ви у будь-який момент зможете відписатися від наших новин