Корецька кулінарія: господинь просять ділитися рецептами страв із пасхального столу

20 Квітня 2019, 11:51
Фото ілюстративне 1032
Фото ілюстративне

Кожен район, містечко та село має свою «національну» кухню, страви якої не скуштуєте більше ніде, а рецепти передаються з покоління в покоління.

Трохи більше тижня залишилося до Великодня. Господині вже дістають записники з рецептами, міркують на тим, чим частуватимуть гостей на свято. Щоб такого приготувати, аби й смачно було, і корисно, та ще й по кишені не «било»?

Втім найголовнішою стравою пасхального столу залишається паска. Які інгредієнти додати, аби вона була пухкою, запашною та ще й спеклася гарно?

Якщо ви маєте рецепти салатів, гарячих страв, печеного м’яса та ковбас, пасок та іншої випічки, які готуєте самі й готові ними поділитися з іншими, пишіть нам на електронну адресу [email protected] або в особисті повідомлення на нашу сторінку у Facebook - Район.Корець

Діліться також розповідями про те, як святкують Великдень у вашому селі, або родині. Не забудьте додати фото.

Найцікавіші розповіді та рецепти будуть опубліковані на нашому сайті.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024