Корецька кулінарія: господинь просять ділитися рецептами страв із пасхального столу
Кожен район, містечко та село має свою «національну» кухню, страви якої не скуштуєте більше ніде, а рецепти передаються з покоління в покоління.
Трохи більше тижня залишилося до Великодня. Господині вже дістають записники з рецептами, міркують на тим, чим частуватимуть гостей на свято. Щоб такого приготувати, аби й смачно було, і корисно, та ще й по кишені не «било»?
Втім найголовнішою стравою пасхального столу залишається паска. Які інгредієнти додати, аби вона була пухкою, запашною та ще й спеклася гарно?
Якщо ви маєте рецепти салатів, гарячих страв, печеного м’яса та ковбас, пасок та іншої випічки, які готуєте самі й готові ними поділитися з іншими, пишіть нам на електронну адресу [email protected] або в особисті повідомлення на нашу сторінку у Facebook - Район.Корець
Діліться також розповідями про те, як святкують Великдень у вашому селі, або родині. Не забудьте додати фото.
Найцікавіші розповіді та рецепти будуть опубліковані на нашому сайті.