Корець: голова Рівненської ОДА проінспектував ремонт будинку культури та лікарні

19 Квітня 2019, 12:27
Під час візиту 1016
Під час візиту

Кореччину з робочим візитом заступник голови Рівненської облдержадміністрації Ігор Тимошенко. Він відвідав район у середу, 17 квітня.

Про це йдеться на сайті Корецької районної державної адміністрації.

У рамках візиту Ігор Тимошенко ознайомився з матеріально-технічною базою Корецького районного будинку культури і дозвілля. Особливу увагу приділив стану проведення капітального ремонту приміщення, підсиленню конструкцій та заміні вікон на енергозберігаючі у робочих кабінетах та кабінетах гурткової роботи. Здійснив огляд фасаду будівлі Корецького районного будинку культури і дозвілля та обговорив перспективи реалізації проекту щодо її утеплення.

До відома, протягом 2018 року в приміщенні Корецького районного будинку культури і дозвілля замінили 29 вікон на енергозберігаючі на суму 229,9 тис. грн., зокрема: 7 вікон на суму 53,3 тис. грн. за кошти держбюджету та 22 вікна на суму 176,6 тис. грн. за кошти обласного бюджету. Провели ремонтні роботи на загальну суму 483,7 тис. грн.

Також, Ігор Тимошенко ознайомився з основним комплексом лікування та матеріально-технічною базою Корецької центральної районної лікарні, зокрема: реанімаційного відділення, хірургічного відділення та операційного блоку, пологового відділення, котелень.

У 2018 році на функціонування Корецької центральної районної лікарні було виділено – 27,4 млн. грн., що на 10,4 % більше порівняно з 2017 роком.

Протягом звітного періоду в усіх будівлях та приміщеннях лікувального закладу проведено поточні ремонти, зокрема: огороджувальних конструкцій, димових і вентиляційних каналів, покрівлі, системи опалення, водопостачання та водовідведення, фасадів, відмосток та балконних плит.

Проведена ревізія запірної арматури тепломереж, замінено 100 м/п водопровідних мереж, замінено 100 м/п каналізаційних мереж, проведено профілактичні роботи по ремонту двох відомчих свердловин, відремонтовано 200 м² даху. Замінено 90 м/п теплових мереж в двотрубному вичисленні.

Відремонтовано приміщення для зберігання овочів.

За рахунок субвенції замінено на енергозберігаючі 96 вікон та 2 дверей на суму понад 1,3 млн. гривень.

Встановлено вузол по регулюванню тепла у відділеннях лікарні вартістю 206,0 тис. гривень.

Придбано обладнання на загальну суму 1,4 млн. грн., в тому числі:

- за кошти місцевого бюджету – діагностичний комплекс з комп’ютерною приставкою (реовазограф), оргтехніка;

- за кошти Світового банку – апарат для визначення тропоніну, дефібрилятор з УЗД – сканером, УЗД апарат Philips.

Також оглянуто будівництво футбольного поля зі штучним покриттям, що здійснюється на території Дитячо-юнацької спортивної школи. Загалом на реалізацію проекту з різних джерел планується використати 1,5 млн. грн, з яких 750 тис. грн – вартість синтетичного покриття.

Ігор Тимошенко ознайомився з матеріально-технічною базою Корецького територіального центру комплектування та соціальної підтримки, для забезпечення функціонування якого за кошти місцевого бюджету придбано матеріали для систем опалення, водопостачання, каналізації та будівельні матеріали; за кошти районного бюджету – вікна.





Читайте також: Іномарка, земельна ділянка та зарплата: що ще задекларував голова Корецької райдержадміністрації

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024