Рятувальники розповіли жителям району про те, як уникнути пожеж

20 Квітня 2019, 14:12
1015

Співробітники  Корецького районного сектору та ДПРЧ-15  ГУ ДСНС України у Рівненській області спільно з працівниками соціального захисту населення  продовжують здійснювати інформаційно-роз’яснювальну роботу з мешканцями населених пунктів Корецького району.

У п`ятницю, 19 квітня, згідно графіку відпрацювання на 2-й квартал 2019 року працівники Служби порятунку Кореччини провели профілактичне відпрацювання населених пунктів Сторожівської, Устянської та Новокорецької  сільських рад Корецького району, а саме  сіл: Сторожів, Франкопіль, Дерманка, Устя, Новий Корець . Під час якого вогнеборці роз’яснювали громадянам заходи безпеки щодо запобігання обмороженню під час зниження температури, правила користування електронагрівальними приладами та пічним опаленням. Про це інформує прес-служба ГУСДНС України у Рівненській області.

Особливу увагу звернули на неблагополучні, багатодітні сім’ї та одиноких людей похилого віку.  Людям розповідали про пожежі, які останнім часом виникали на території району та причини їх виникнення. Також під час інформаційно-роз’яснювальної роботи рятувальники розповіли громадянам порядок дій в умовах надзвичайних ситуацій та інших небезпек.

Для кращого сприйняття необхідної інформації працівники ДСНС роздали місцевим мешканцям відповідні листівки та експрес-інформації із правилами безпеки.







 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024