Жителя Кореччини поранили в п'яній сутичці

12 Травня 2019, 16:46
Фото ілюстративне 1777
Фото ілюстративне

Рівнянину, який наніс ножове поранення жителю Кореччини загрожує до восьми років в‘язниці.

Про це йдеться на сайті Національної поліції у Рівненській області.

Із проникаючим ножовим пораненням 11 травня, близько опівночі до Рівненської лікарні доставили 26-річного жителя Корецького району. Причетний до вчиненого злочину рівнянин перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Слідчо-оперативна група встановила, що поблизу кафе на вулиці Соборна обласного центру між двома молодими чоловіками напідпитку виник конфлікт через ревнощі до дівчини, у результаті чого 30-річний рівнянин наніс удар ножем у груди 26-річному жителю Корецького району.

Потерпілого із проникаючим ножовим пораненням грудної клітки зліва госпіталізували у реанімацію. Після проведеного оперативного втручання його життю нічого не загрожує.

Поліцейські Рівненського відділу поліції затримали причетного до вчиненого злочину жителя Рівного в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі Рівненського відділу поліції повідомили чоловіку про підозру у вчиненні умисного тяжкого тілесного ушкодження за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України та підготували клопотання до суду про обрання міри запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Як з’ясувалося, 30-річний рівнянин вже потрапляв у поле зору правоохоронців і раніше притягувався до кримінальної відповідальності за грабіж. Тепер санкція інкримінованої йому статті передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років позбавлення волі.

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024