На сесії міської ради обговорили результати боротьби зі злочинністю

19 Травня 2019, 14:03
2359

На черговій 35 сесії Корецької міської ради, що відбулась 16 травня розглянули питання про стан законності, боротьби зі злочинністю, запобігання і протидії корупції, охорони громадського порядку та результати діяльності Корецького відділення  поліції за 2018 рік.

Про це йдеться на сайті Корецької міської ради.

Також розглянули такі питання:

- про стан законності, боротьби зі злочинністю, запобігання і протидії корупції, охорони громадського порядку та результати діяльності Корецького відділення  поліції за 2018 рік;

- надання послуг КП «Корецьжитловодоканал» у 2018 році та ефективність їх використання для потреб громадян міста;

- затвердження звіту про виконання бюджету Корецької міської ради за І-кв. 2019 року;

- про роботу постійної комісії з питань земельних ресурсів та екології за 2017-2018 рр.

Сесією внесено зміни до бюджету Корецької  міської ради на  2019 рік та міської Програми соціально-економічного розвитку міста на 2019 рік.

Затвердили проектно-кошторисні документації по об’єктах «Капітальний ремонт вулиці Котляревського, м.Корець, Корецький район Рівненська область» та «Капітальний ремонт будівлі (утеплення фасаду, утеплення та заміна даху) дошкільного навчального закладу (ясла-садок) № 3 Корецької міської ради по вул. Київська, 58а в м.Корець Рівненська область».

Також депутати затвердили розроблені детальні   плани  територій з визначенням містобудівних умов та обмежень на земельні ділянки у м.Корець по вул.Київська (для будівництва та обслуговування будівель торгівлі) та по вул. 40-річчя Перемоги (стадіон «Колос»).

Рішенням сесії було створено відділ «Центр надання адміністративних послуг» у Корецькій міській раді, затверджено Положення про нього та внесено відповідні зміни до структури виконавчого апарату Корецької міської ради.

Відповідно до Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їх символіки» сесія перейменувала  вулицю та провулок Ватутіна на вулицю та провулок Анатолія Гаврилюка, корчанина, який загинув у зоні АТО.

Було розглянуто заяви та клопотання, що надійшли до Корецької міської ради від жителів та організацій і земельні питання.

Зокрема, при розгляді клопотання голови Корецької РДА, після гострих дебатів приміщення гуртожитку Корецького НВК «Школа-Ліцей» було передано для функціонування Комунального закладу «Інклюзивно-ресурсний центр Корецької районної ради Рівненської області», призначеного для дітей з особливими освітніми потребами.

Депутати розглянули і підтримали клопотання Асоціації міст України по зверненню до Верховної Ради України щодо неприйняття законопроекту про скасування справляння акцизного податку з роздрібної реалізації тютюнових виробів, який є джерелом наповнення місцевих бюджетів.

Також сесією було розглянуто земельні питання.

У різному депутатом Дмитруком В.М. було ініційовано знову підняти питання про об’єднання у територіальну громаду з центром у м.Корець та спільними зусиллями депутатського корпусу провести роз’яснювальну роботу про переваги об’єднання в ОТГ.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024