Невірківські школярі перемогли в районному етапі військово-патріотичної гри «Сокіл»

19 Травня 2019, 16:29
Під час гри 1999
Під час гри

У Корецькій школі І – ІІІ ст. № 3 проходив районний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). У змаганнях взяли участь 6 команд.

Про це йдеться на сайті Корецької районної державної адміністрації.

У виконанні стройових вправ на місці кращими були вихованці Великомежиріцького ліцею.

Патріотичну пісню зі стройовим кроком найкраще виконали учні Головницької ЗОШ І – ІІІ ст.

Гарні результати, при доланні смуги перешкод, показала команда Корецької ЗОШ І – ІІІ ст. № 1, також вони були сильнішими разом з командою Невірківського НВК у стрільбі із страйкбольного автомата по нерухомим цілям у тиру.

1

Команда з Великих Межирічів виявила впертість і витривалість у змаганнях з перетягування линви.

Цікавим для учасників змагань було ознайомитися із тактикою гри «Лава на лаву», яка була популярною і серед козацької молоді, і серед простого населення України. Зокрема, українська молодь мірялася силами і ходила «лава на лаву» у великі українські свята.

Про першу медичну допомогу учасникам змагань розповів лікар-реаніматолог Корецької ЦРЛ Юрій Рибак, адже у житті потрібно бути готовим до різних ситуацій, в тому числі, вміти надавати першу невідкладну допомогу.

За результатами підрахунку голосів журі, перше місце посіла команда Невірківського НВК, друге місце за командою Головницької ЗОШ І – ІІІ ст., третє здобув Великомежиріцький ліцей. Переможці нагороджені цінними подарунками та грамотами управління освіти, молоді та спорту райдержадміністрації.

1

 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024