Корчанам пропонують перевірити себе у списках виборців

30 Травня 2019, 19:28
875

У п’ятницю 24  травня, в Україні стартувала виборча кампанія позачергових виборів до Верховної Ради, призначених на 21 липня.

Про це йдеться на сайті Корецької міської ради.

Нагадуємо жителям міста, що перевірити свої персональні дані можна, маючи при собі паспорт громадянина України, за адресою: м. Корець, пл. Київська, 5, Відділ ведення Державного реєстру виборців (приміщення райдержадміністрації, 4 поверх, ліве крило)  кабінети 49-50. Роз’яснення Ви можете отримати по телефону: 2-04-14.

Також перевірити про своє включення до Державного реєстру виборців та свої персональні дані у Державному реєстрі виборців можливо за допомогою мережі Інтернет. Для цього на офіційному сайті «Державний реєстр виборців» функціонує програмний ресурс «Особистий кабінет виборця» (https://www.drv.gov.ua/ords/portal/!cm_core.cm_index?start).

Для тимчасової зміни місця голосування виборець може звернутися із відповідною заявою до органу ведення Державного реєстру виборців за вказаним у цій заяві місцем перебування виборця в день виборів.

Відтепер вимогу стосовно додавання до заяви про тимчасову зміну місця голосування документів (копії документів), які підтверджують необхідність такої зміни, скасовано.

Отже, якщо під час попередніх виборів ви не знайшли себе у списках виборців або хочете переконатись у тому, чи включені у списки Державного реєстру виборців, звертайтесь завчасно.

Коментар
18/04/2024 Середа
17.04.2024
16.04.2024