Сім'я з Кореччини стала срібними призерами обласних спортивних змагань

04 Червня 2019, 11:26
Під час заходу 996
Під час заходу

Сім'я Заводовських/Пашковських з Кореччини посіла другe місцe в обласних спортивних змаганях .

На Рівненщині відбувся суперфінал найспортивніших сімей. Найкращі сімейні команди зібрались цими вихідними у м. Дубно на стадіоні «Спартак» на азартне, креативне та веселе свято.

Про це йдеться на сторінці Спорт для всіх Рівненщини.
Адже саме тут проходив суперфінал обласної спортивної гри «Сімейні перегони. Рухова активність». 9 сімей з різних міст, районів та об’єднаних територіальних громад області, переможці зональних змагань були налаштовані на непоступливу боротьбу.
Слід відзначити, що не дивлячись на досвід участі в попередніх етапах, жодна із команд.

У загальному підсумку змагань третє місце п’єдесталу зайняла сім’я Ярут з Володимирецького району. Срібні відзнаки отримала сім’я Заводовських/Пашковських з Корецького району. З відривом лише в один бал золоті медалі та кубок переможця виборола команда Луцик з Рівного.

 Сімейні команди були задоволені можливістю випробувати себе на спортивній арені, представити свій район чи місто, поспілкуватися з однодумцями та, звичайно, можливістю відвідати старовинне місто Дубно і його замок. не мала особливої переваги, оскільки організатори практично повністю змінили програму естафет і конкурсів та спортивний інвентар змагань. Основний акцент був зроблений на швидкість і правильність виконання завдань. Нагадаємо, що таке дійство вже дев’ять сезонів поспіль по всій області організовують управління у справах молоді та спорту Рівненської ОДА, управління освіти і науки Рівненської ОДА, комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради за підтримки Відділення НОК України в Рівненській області. А загальна кількість учасників всіх трьох етапів і суперфіналу цього сезону сягнула 4,5 тисяч.
Розпочалось свято з вітання учасників почесними гостями, які прибули на цей захід: міський голова м. Дубна Василь Антонюк, начальник управління у справах молоді та спорту Рівненської облдержадміністрації Віталій Ліпський, директор КЗ «ОЦФЗН «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради, голова Відділення НОК України в Рівненській області Микола Петренчук та майстер спорту України міжнародного класу з веслування на байдарках і каное, учасник XXIX літніх Олімпійських ігор у м. Пекін (Китай) 2008 року Петро Миколайович Крук. Також, для учасників з танцювальною композицією виступив місцевий колектив сучасного танцю «NO NAME» (керівник – Вікторія Мартинюк). А для того, щоб сім’ї могли підготуватися до фізичних навантажень, динамічну спортивну розминку для них провів тренер-реабілітолог фітнес центру «Смарт-фітнес» Віталій Момотюк.
До основної програми змагань входило 5 різноманітних естафет та конкурсів, в яких сім’ї продемонстрували злагодженість, спритність, кмітливість та спортивний азарт. Командні старти завершились індивідуальними конкурсами, у яких брали участь по одному представнику від кожної команди.
 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024