Кореччина: зловмисник отримав сім років за бійку, яка закінчилась смертю

09 Червня 2019, 10:50
Фото ілюстративне 1601
Фото ілюстративне

Корецький районний суд виніс обвинувальний вирок щодо  жителя Корецького району за вчинення ним завдання умисного тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть потерпілого.

Про це йдеться на сайті Здолбунівської місцевої прокуратури.

Прокуратура, зайнявши принципову позицію щодо невідворотності покарання за посягання на життя і здоров’я людини, довела наявність у діяннях обвинуваченого складу кримінального правопорушення, а також необхідність застосувати до останнього покарання, пов’язаного із ізоляцією від суспільства. 

Під час судового розгляду встановлено, що обвинувачений після вживання алкогольних напоїв, перебуваючи на вулиці, під час спровокованого ним конфлікту, з мотивів особистої неприязності, почав умисно наносити потерпілому удари руками і ногами по голові та в область грудної клітки. Внаслідок отриманих травм потерпілий помер.

Суд, повно та неупереджено вивчивши докази по справі, визнав обвинуваченого винним у вчиненні кримінального правопорушення та призначив покарання у виді 7 (семи) років позбавлення волі. Наразі рішення суду не набрало законної сили.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024