У Корці футболісти протестували нове міні-поле

13 Липня 2019, 11:31
3178

У Кореці вдкрили футбольний майданчик з синтетичним покриттям в міському парку (за приміщенням ДЮСШ).

Урочисту подію, яка відбулася 12 липня, відкрила міська голова Людмила Дмитрук, яка відмітила, що майданчик побудовали у рамках державної програми «Будівництво футбольних полів зі штучним покриттям в регіонах України». Частково він профінансований з державного бюджету, а частково - з місцевого. Про це йдеться на сайті Корецької міської ради.

А ще даний проект реалізовано за активного сприяння народного депутата України Юрія Вознюка.

На відкриття прибули перший заступник голови Рівненської федерації футболу Олег Кучер, заступники голів районної адміністрації та районної ради, депутати міської ради, районної ради, представники міських та районних установ, школярі, мешканці міста.

Право перерізати символічну стрічку було надано маленьким корчанам-футболістам Гордійчуку Олександру, Кіселику Антону, Чекальським Максиму та Дмитру, депутату Вознюку Юрію та міському голові Людмилі Дмитрук.

«Ми обіцяли і зробили. Рік тому була лише ідея, а сьогодні повністю реалізовано проект. Міні-футбольне поле із штучним покриттям у місті Корець готове до футбольних турнірів», — зазначив під час відкриття Юрій Возню.


 

Після вітальних слів настав час випробувати спортивний майданчик у дії. Право першого удару по воротах надали Юрію Вознюку, потім команді працівників Корецької міської ради та всім бажаючим.

Дитяча футбольна команда ДЮСШ  отримала в подарунок від міського голови нову спортивну форму для участі у змаганнях.

Українськими патріотичними піснями гостей розважив творчий чоловічий квартет «Ясени».

1

 

А завершив свято турнір з міні-футболу серед ветеранів, на який прибули команди з Грушвицької сільської ради на чолі з головою Данилюком Олександром та Олександрійської ОТГ Рівненського району.

А також дві команди ветеранів м.Корця, в складі якої були корчани, які проживають в м.Києві, м.Рівному, м.Житомирі, смт. Дубровиці та м.Корець.

Міні-футбольне поле зі штучним покриттям – це нові можливості для занять спортом, підтримки здорового способу життя та забезпечення необхідного фізичного розвитку для підростаючого покоління. 

1

 

Корецька міська рада дякує  за допомогу в облаштуванні території під майданчик КП «Корецьжитловодоканал» в особі директора Андрія Чекальського, Корецькому лісництву в особі Павла Глюзи, депутату районної ради, Корецькому РЕМ в особі Віктора Тригубця, ТзОВ «Фаворит-Агро», Корецькій пожежній частині в особі Юрія Хіміча, групі робітників з благоустрою Корецької міської ради на чолі із заступником міського голови Іваном Маркевичем та за, безумовно, найактивнішого сприяння у проведенні робіт голові Корецької районної організації ВФСТ «Колос» Качановському Віталію.




 

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024