Жителів Кореччини закликають пройти опитування щодо покращення якості культурних послуг

21 Липня 2019, 14:42
Фото ілюстративне 971
Фото ілюстративне

Асоціація міст України звертається до всіх небайдужих громадян долучитися до опитування та заповнити запропоновану нижче електронну анкету, а також , по можливості, поширити дану анкету серед родичів, друзів, колег, знайомих.

Про це йдеться на сайті Корецько міської ради.

З метою забезпечення прав людини на  якісні і доступні культурні послуги та в рамках виконання завдань Плану заходів з реалізації Концепції реформування системи забезпечення населення культурними послугами, затвердженого розпорядженням Кабінету Міністрів України від 22 травня 2019 р. № 355, Директорат стратегічного планування та європейської інтеграції Міністерства культури України проводить опитування громадської думки з метою з’ясування питань бачення громадянами сутності, потреб, поточного стану, проблем,  перспектив та можливостей реалізації прав громадян у сфері культури, наявності, доступності та якості культурних послуг, рівня задоволеності організацією надання таких послуг.

Результати дослідження будуть використані в ході роботи над розробленням  стандарту забезпечення громадян культурними послугами (визначення переліку, змісту та обсягу культурних послуг, що надаватимуться громадянам на безоплатній основі). Даний стандарт буде спрямований на підвищення рівня забезпеченості прав громадян на отримання якісних і доступних культурних послуг.

Заповнити  електронну опитувальну форму (анкету) можна тут. 

Опитування триватиме до 22 липня 2019 року.

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024