Житель Кореччини потрапив за ґрати за повторну крадіжку

05 Серпня 2019, 15:56
Фото ілюстративне 1389
Фото ілюстративне

Житель Кореччини отримав 4 роки в'язниці за повторне пограбування магазину.

Про це йдеться на сайті Здолбунівської місцевої прокуратури.

Корецьким відділом Здолбунівської місцевої прокуратури Рівненської області затверджено та направлено до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні за обвинуваченням у вчиненні  кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 185 КК України. 

Зібраними у матеріалах кримінального провадження доказами встановлено, що в серпні 2018 року, у обвинуваченого,  зайшовши до одного з магазинів в м. Корець Рівненської обл., виник злочинний намір крадіжки грошових коштів, які зберігалися  у шафі офісного столу.

Реалізуючи свій злочинний умисел, обвинувачений, скориставшись тим, що ніхто не контролює його дії, підійшов до офісного столу у якому зберігалися грошові кошти, де, умисно, таємно, керуючись корисливим мотивом, здійснив крадіжку грошових коштів, які належали одному з магазинів в м. Корець Рівненської обл. та розпорядився ними на власний розсуд.

Вказані обставини вчинення кримінального правопорушення підтвердились під час судового розгляду кримінального провадження у Корецькому районному суді Рівненської області.

Вироком  Корецького районного суду Рівненської області обвинуваченого визнано винним у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.185 КК України та призначено йому остаточне покарання у вигляді 4  років 1  місяця обмеження волі.

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024