Учасникам АТО із Кореччини радили, як знайти роботу

01 Вересня 2019, 16:54
1059

У рамках проекту «Ветерани: від діалогу – до працевлаштування» у Корецькій районній філії Рівненського ОЦЗ відбувся круглий стіл для військовослужбовців та учасників АТО.

Про це йдеться на сторінці Корецької районної філії Рівненського обласного центру зайнятості.

Інформацію про мету заходу донесла до присутніх начальник відділу активної підтримки безробітних Корецької районної філії Марія Сергієнко.

Цей захід проводиться насамперед для формування у ветеранів війни компетенцій з працевлаштування , адаптації до нових людей, колективу, побутової сфери.

Під час обговорення висвітлили кращі практики працевлаштування, досягнення своїх цілей. Цей проект є як проявом діалогу для порозуміння між роботодавцями та учасниками АТО, зменшення конфлікту та стресових ситуацій.  

На обліку в Корецькій філії перебувають 11 учасників бойових дій, яким надано максимум інформації стосовно працевлаштування, навчання, особистого професійного росту. Учасник тренінгів в Луцьку Олександр Миронець розповів про захід та особисті враження шістьом своїм побратимам , які зараз шукають роботу .

Головним меседжем цієї зустрічі стало обговорення з присутніми створення сприятливих умов для працевлаштування ветеранів АТО, економічна адаптація військовослужбовців після участі у бойових діях на Сході України.


 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024