У рамках програми «U-LEAD з Європою» у Корці свторять сучасниц ЦНАП

07 Вересня 2019, 14:03
1228

Представники Корецької міської ради та Корецької райдержадміністрації, відділу РАЦС, сільські голови  опрацювали і вирішили питання щодо впровадженя Програми «U-lead з Європою» в частині підготовки до створення міськрайонного Центру надання адміністративних послуг.

Присутні обговорили функціональну модель спільного ЦНАП, можливості інтегрування в новостворений ЦНАП, необхідної для жителів міста і району, кількості якісних адміністративних послуг та створення нових робочих місць, підготовку до капітального ремонту першого поверху правого крила адмінприміщення Корецької РДА.

Міська голова Людмила Дмитрук повідомила, що на капітальний ремонт виділять кошти з державного бюджету (кошти вже надходять) та міського. Перепланування приміщення були обговорені з представником проектної організації «Дельта – Інжиринг». Тепер міська рада чекає рішення сесії районної ради про дозвіл на проведення будівельних робіт.

 

«Надіємось, що депутати районної ради вирішать це питання якнайшвидше. Від всіх обговорених питань і швидкого їх вирішення залежить виділення коштів для нашого міста Європейським союзом через Програму «U-lead з Європою», – йдеться на сайті Корецької міської ради.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024