Ставки у Світанівській та Самострілівській сільрадах здали в оренду ще на 15 років

09 Вересня 2019, 14:37
Фото ілюстративне 1051
Фото ілюстративне

Сільськогосподарському товариству «Астрея» продовжили договір оренди ще на 15 років. Товариство «Астрея» з 2003 року орендує водні об'єкти на території Світанівської, Самострілівської сільських рад.

Про це йдеться на сайті Рівненської ОДА.

Розглянувши клопотання сільськогосподарського товариства в обладміністрації постановили:

 1. Поновити сільськогосподарському товариству з обмеженою відповідальністю «АСТРЕЯ» договір оренди земель водного фонду від 24 листопада 2003 року, зареєстрованого в реєстрі за № 1553, строком на 15 років для рибогосподарських потреб та сінокосіння, шляхом укладення договору оренди водного об’єкта на водний об’єкт та земельні ділянки водного фонду загальною площею 52,3 гектара, в тому числі площа водного дзеркала 46,1100 гектара, на території Світанівської, Самострілівської сільських рад Корецького району Рівненської області.

2. Доручити департаменту екології та природних ресурсів обласної державної адміністрації укласти в установленому порядку від імені Рівненської обласної державної адміністрації із сільськогосподарським товариством з обмеженою відповідальністю «АСТРЕЯ» договір оренди водного об’єкта, встановивши річну орендну плату за земельні ділянки у розмірі 6 відсотків нормативної грошової оцінки.

3. Сільськогосподарському товариству з обмеженою відповідальністю «АСТРЕЯ» забезпечити державну реєстрацію прав на земельні ділянки.

4. Департаменту екології та природних ресурсів обласної державної адміністрації про хід виконання розпорядження інформувати обласну державну адміністрацію до 1 грудня 2019 року.

5. Контроль за виконанням розпорядження покласти на першого заступника голови обласної державної адміністрації Віталія Ундіра.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024