Настя Каменських, Mеovin та гурт DZIDZIO запрошують корчан на концерт року

12 Вересня 2019, 14:47
Настя Каменських,  Mélovin та гурт DZIDZIO запрошують корчан на концерт року 704
Настя Каменських, Mélovin та гурт DZIDZIO запрошують корчан на концерт року

Виконавці «Мегаподії» зняли відеозапрошення для мешканців Рівненщини.

Вже цієї неділі, 15 вересня в Рівному на стадіоні «Мототрек» відбудеться сьомий щорічний концерт «Мегаподія». Головні зірки заходу - співачка Настя Каменських, представник України на минулорічному Євробаченні Mélovin та гурт DZIDZIO записали відео, у яких запрошують рівнян на свій концерт.

Організатори заходу наголошують, що у неділю зірки вийдуть на сцену без запізнень - рівно о 18:00.

«Вхід на «Мототрек» розпочинається з 16 години. Відвідувачам демонструватимуть свої таланти фіналісти та переможці цьогорічного проекту «Ми талановиті. Мегаподія» та рівненські виконавці. А о 18 годині першим на сцені з’явиться DZIDZIO, після чого одразу відправиться до столиці на прямий ефір ток-шоу «Танці з зірками». Другим на сцену вийде Mélovin, а хедлайнером вечора стане Настя Каменських. Тож завершення концерту очікуємо близько 21 години», – розповів керівник івент-агенції «Мегаподія» Роман Яворський.

Погода у неділю обіцяє бути гарною, без опадів. За словами керівника Рівненського гідрометцентру Богдана Масовця, 15 вересня в Рівному температура вдень складе +17 градусів за Цельсієм, на вечір опуститься до +13 градусів.

Квитки на концерт продаються у Рівному в брендованій палатці «Мегаподія» на майдані Незалежності, мережі магазинів ISPOT та MUZZON, а також мобільних кав’ярнях «BARKAS COFFEE». В інтернеті – на сайті KASA.IN.UA. Також шукайте точки продажу у райцентрах області.

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024