Екс-голова Корецької РДА подякував землякам за спільні здобутки

24 Вересня 2019, 20:01
1250

Колишній голова Корецької РДА Сергій Черній подякував жителям району за спільну роботу на благо краю.

Про це йдеться на сайті Корецької РДА.

Саме такими словами звертається колишній очільник до своїх земляків:

Неважливо, чи дивились ми на речі однаково чи в деяких питаннях не погоджувалися, але мої розмови з вами, чи то в кабінетах, чи на зібраннях, чи в школах, на будівництвах і на святкуваннях надихали мене і давали сили та стимул працювати на благо району. Ви багато чому мене навчили, ви зробили мене кращим і як очільника РДА і як людину.

Наприкінці квітня 2016 року мені випала честь очолити Корецький район. За ці три з половиною роки я бачив сповнені надії очі молодих випускників, юних спортсменів, талановитих музикантів. Я сумував разом з сім'ями, які потребують відповідей і допомоги, і знаходив розраду та бачив милосердя в духовних настоятелів. Я бачив як люди допомагають одне одному, радіють перемогам друзів і знайомих, до мене не раз приходили люди, не шукаючи особистої вигоди, а з проханням допомогти сусіду чи просто якійсь хорошій людині. Так ми разом змінювали Кореччину. Робили її ще кращою.

Тому, йдучи з займаної посади, я сповнений більшого оптимізму, ніж коли ми починали працювати разом. І я вірю, що майбутнє в надійних руках, бо воно в ваших руках – людей, які хочуть його будувати і будують. Тому я прошу вас вірити. Не в здібності керівника здійснити зміни, а ваші, і та стратегічна мета розвитку Корецького району, яку ми вибудовували всією громадою, залишиться в силі.

Тому низький уклін всій громаді Корецького району, всім його жителям – дорослим і малим, пенсіонерам і працюючим, поліцейським та військовим, держслужбовцям і депутатам, будівельникам, вчителям та лікарям, працівникам культури і соціального захисту, селянам і підприємцям, фермерам та робітникам ЖКГ. Ви - люди, які роблять Кореччину невимовно красивим і привабливим краєм. Ви гордість і надія нашого району, нашої області і всієї України! Я гордий тим, що мав честь працювати разом з вами. Я завжди буду пам’ятати про вас і, ким та де б я не працював, я завжди сумуватиму за вами, а ви завжди можете розраховувати на мене як на свого друга.

Велика вдячність моїй безпосередній команді, найближчому оточенню – всім працівникам Корецької РДА, які стали для мене другою родиною. Разом ми пройшли цей шлях, і яка б не трапилась ситуація, ви завжди лишалися людьми, надійними помічниками, моєю опорою та запорукою втілення всіх починань.

Читайте також: Голову Корецької райдержадміністрації допитали у справі про хабарництво

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024